Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Efter julen

Uttjänt julgran kan bli läcker mat

Publicerat torsdag 14 januari 2016 kl 07.04
Här får du mattips på julgran och pynt
(5:59 min)
Utkastad julgran. Foto: Mika Koskelainen/Sveriges Radio
Foto: Mika Koskelainen/Sveriges Radio

Julgrans-te, granskottssirap eller friterad adventsstakemossa är bara några läckerheter som man kan göra av julgranen och pyntet som ska kastas.

Richard Näslin som bland annat varit kock på Ishotellet i Jukkasjärvi, men som nu är kock på ett hotell i Halmstad har koll på vad man kan göra med både julgranen och pyntet.




Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".