Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Stenstorpsföretag säger upp anställda

Publicerat tisdag 27 augusti 2002 kl 07.58
Fem anställda på den omstridda kadaveranläggningen Konvex i Stenstorp har sagts upp. Orsaken är att en del av verksamheten flyttas till Karlskoga, där riskavfallet ska eldas upp.
Konvex kadaveranläggning i Stenstorp har under åren kritiserats hårt av närboende och av kommunledningen i Falköping. Trots det har företaget inte flyttat från Stenstorp. Men till hösten inleds ett försök att i full skala elda upp riskavfallet (självdöda djur och slaktavfall) i fjärrvärmepannor i Karlskoga. Därmed minskar behovet av personal i Stenstorp, skriver Falköpings Tidning i dag. Lyckas försöket i Karlskoga är det meningen att Konvex helt ska avveckla fabriken i Stenstorp. I dag arbetar 19 anställda vid Konvex.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.