Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Ingen höjd beredskap inför 11 september

Publicerat tisdag 10 september 2002 kl 11.40
Myndigheterna i Skaraborg kommer inte att höja beredskapen inför årsdagen av katastrofen i New York den 11 september i fjol. - Som vi bedömmer det nu finns det inga skäl att höja beredskapen, säger brandingenjör Bertil Andersson, operativ chef för Räddningstjänsten i östra Skaraborg.
Räddningstjänsten har blåst faran över efter att ha varit i kontakt med övriga myndigheter. Det är framför allt Polismyndigheten, som gör en analys av hotbilden för eventuella terroristattacker. - Vi har inga extra åtgärder planerade. Vi har inte varit utsatta för några hot i Sverige. Hoten har riktats mot andra länder, säger Margaretha Nilsson, chef för säkerhetspolisen i Västra Götaland. Inte heller Länsstyrelsen eller Försvarsmakten vidtar några extra åtgärder med anledning av årsdagen i morron (onsdag) av terrorattacken mot New York.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.