Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Mullsjöborna får rösta om ny bro

Publicerat fredag 17 januari 2003 kl 10.23
Kommuninvånarna i Mullsjö ska få rösta om en broförbindelse över järnvägen. Men kommunledningen vill inte kalla det en folkomröstning. - Vi kallar det förstärkt viljeyttring, säger kommunalrådet Åke Lindstedt i Mullsjö.
Frågan om ett nytt centrum och en förbindelse över - eller under järnvägen - har diskuterats av politikerna i Mullsjö i många år. Nu har kommunen skickat ut en enkät till kommuninvånarna där de ska få ta ställning till ett nytt förslag om en bro över järnvägen. Kommunalrådet Åke Lindstedt lovar, att enkätsvaren ska vara vägledande för kommunens kommande beslut. - Det måste det ju vara, säger han. Kommunfullmäktige i Mullsjö har tidigare sagt nej till att genomföra en folkomröstning om brofrågan.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.