Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Mariestadspartier avfärdar rykte om oenighet

Publicerat fredag 2 maj 2003 kl 13.25
De fem samverkanspartierna i Mariestads kommun avfärdar i dag alla spekulationer och rykten om sprickor i samarbetet. I ett pressmeddelande skriver företrädare för de fem partierna, att samarbetet ska bestå under hela den fyraåriga mandatperioden.
Spekulationerna om att det råder oenighet om kommunalpolitiken i Mariestad kom igång i början av veckan. Det var socialdemokraten Urban Ahlin, som i samband med kommunfullmäktiges möte i måndags kväll gjorde ett utspel. Han inbjöd de borgerliga partierna att börja samarbeta med socialdemokraterna istället för med nya Mariestadspartiet. - Spekulationerna är grundlösa. Samarbetet fungerar mycket bra och är utomordentligt stabilt, skriver Sten Bergheden (m), Stig H Johansson (fp), Rune Skogsberg (c), Jan-Erik Jansson (map) och Göte Andersson (kd) för de fem partierna.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.