Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Moderaterna stängs ut i regionen

Publicerat torsdag 11 april 2002 kl 09.34
Socialdemokraterna, centern och folkpartiet är beredda att fortsätta sitt regeringssamarbete i Västra Götalandsregionen efter höstens val. Det betyder att moderaterna isoleras från att ta makten tillsammans med övriga borgerliga partier.
I dag styrs Västra Götalandsregionen av socialdemokraterna, centern och folkpartiet. Partierna har redan inlett arbetet med att ta fram en gemensam budget för år 2003. Det uppger Göteborgs-Posten i dag. Det gemensamma budgetarbetet utesluter chanserna till ett rent borgerligt styre i regionen efter valet. Regionpolitikern och kommunalrådet Jan Hallberg (m) i Göteborg säger till G-P, att valrörelsen i regionen kommer att bli helt annorlunda än den på ríksnivå eller i de flesta kommuner. - Nu måste moderaterna attackera folkpartiet och centern lika hårt som socialdemokraterna i valrörelsen, säger Jan Hallberg.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.