Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Vakna till skön musik, senaste nytt, de aktuella personerna och få med dig dagens snackämnen i P4 Väst...

Typiskt att äta i Munkedal...LAX såklart.

Publicerat onsdag 5 april 2006 kl 09.30

Johan Skoglund vid Torreby slott tipsar med följande recept:

150gr lax/person. Salta och peppra och kläm citron över, in i ugnen på ca 200 grader tills den ser klar och fin ut. Servera med en röra på creme fraiche och dragon, pressad potatis och lite smörstekta grönskader till tex aubergine, morötter och vad man har. Mumsfillibabba!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".