Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Rum för elöverkänsliga används inte

Publicerat torsdag 24 oktober 2002 kl 06.21
Det så kallade kopparrumet som byggdes för de elöverkänsliga på neuropsyk i Bollnäs står sen fem år tillbaka oanvänt.
1993 satsade landstinget mycket pengar på att bygga kopparrumet för att utreda vad elöverkänslighet kan bero på. Men 1997 lade landstinget ner neuropsyk och personalen tog öververksamheten. sedan dess har kopparrumet inte används. Enligt neuropsyk AB:s vd Ingrid Andersson beror det på att ingen längre remitterar elallergiker till neuropsyk.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.