Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

CSN nyanställer i Gävle

Publicerat onsdag 24 september 2003 kl 14.04
Centrala studiestödsnämnden (CSN) lägger ned elva av sina 25 lokalkontor i landet, och drygt 140 personer sägs upp. Men lokalkontoret i Gävle blir kvar.
Gävlekontoret ska framöver få gemensam ledning tillsammans med Falun. Det framgår i det sparpaket som presenterades idag. Gävle/Falun-kontoret ska dessutom förstärka med cirka 15 tjänster för telefonservicearbete. Neddragningarna på de övriga kontoren har varit väntade. Redan sent i våras stod det klart att myndigheten skulle bantas, då den måste spara 150 miljoner kronor fram till och med 2005. Sparpaketet kan komma tidigast i oktober, enligt CSN:s presschef Magnus Forss. Först väntar förhandlingar med de fackliga organisationerna.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.