Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Länets egen Spis

Publicerat tisdag 15 november 2005 kl 07.48

Nu har även Gävleborg fått en egen kokbok. Det är Hushållningssällskapet som står bakom boken som har fler än 200 författare.

Bland författarna kan nämnas nyligen avlidne riksdagsmannen Kenth Högström från Hudiksvall som bidragit med recept på senapsstekt aborrfilé med limesås.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".