Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges största scen för levande jazz.
Ett avsnitt från P2 Live Jazz
The New Songs, Michala Östergaard-Nielsen och Bob Moses samt Marcelo Gabard Pazos trio
Fre 19 okt 2012 kl 22:00
Här finns inget ljud
Här finns inget ljud. Det kan bero på att ljudet innehöll t.ex. upphovsrättsskyddad musik och endast låg kvar i 30 dagar.
I början av augusti var det dags igen för Hagenfesten i Dala-Floda. Hagenfesten - denna ”art-flow” vid Västerdalälvens strand som i år ägde rum för tionde gången. På programmet torsdagen den 2 augusti... fanns kvartetten The New Songs - slagverkaren Bob Moses i samspel med instrumentkollegan Michala Östergaard-Nielsen och Marcelo Gabard Pazos trio. Vi inleder i sällskap med den internationella kvartetten The New Songs. Tidigare i år kom deras mycket hyllade första album - en skiva med titeln ”A Nest at the Junction of Paths”. Och det är väl en platsbeskrivning så god som någon - ett litet näste beläget just där vägarna möts. Från Sverige kommer gitarristen David Stackenäs och röstkonstnären Sofia Jernberg. Pianisten Eve Risser är hemmahörande i Frankrike och från Norge kommer gitarristen Kim Myhr. Tillsammans bildar de The New Songs.

Hagenfesten - en sällsam mötesplats för en rad samtida uttrycksformer inom jazz, nutida musik och folkmusik. Dans, poesi, bildkonst, performance – och med ”improvisation” som minsta gemensamma nämnare, bärande idé eller ”röda tråd”. Denna torsdag skulle också bjuda på en konsert med den amerikanske slagverkarlegenden Bob Moses i samspel med slagverkaren Michala Östergaard-Nielsen, gitarristen Martin Nilsson och saxofonisten Marcelo Gabard Pazos

Den sistnämnde spelade också på Hagenfesten med egen trio: Rasmus Borg, piano och Oscar Nilsson, trummor. Marcelo Gabard Pazos trio.

Musikproducent Pierre Martin. Musiktekniker Maurice Mogard.

Musik som spelats i avsnittet

  • 23.45
    Marcelo Gabard Pazos Trio, Marcelo Gabard Pazos Sax, Ramus Borg Pi, Oscar Nilsson Tr - Hagen I I
    Kompositör: Marcelo Gabard Pazos Rasmus Borg Oscar Nilsson
Programmet tillhör kategorin: Musik
Alla avsnitt från programmet P2 Live Jazz
Upptäck avsnitt från liknande program
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".