Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Radiokorrespondenterna
Sön 28 okt 2012 kl 12:55
David Carlqvist rapporterar om nya turer kring den forne toppolitikern Bo Xilai i Kina Datingparties firar triumfer i Japan, kvinnorna hårddrillas i konsten att behaga det motsatta könet. Nils Horner... fick följa med på ett sånt party. Vår ekonomikorrespondent Staffan Sonning har trättat en grekisk sängtillverkare som når framgångar, bakom kris-kulisserna. Vi ska till Goma i östra Kongo - där striderna har drivit hundratusentals människor på flykt - vår korrespondent Maria Sjökvist har träffat gerillamän uppe i bergen Vilka är egentligen de största skiljelinjerna mellan Romney o Obama på utrikesfronten. Sten Sjöström reder ut skillnader och likheter.
Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Alice Petrén om flyktingåret 2017 Sön 17 dec kl 12:55(30 min)

Vad hände med världens flyktingar under året - och vilka utmaningar väntar framöver? Alice Petrén är Sveriges Radios migrationskorrespondent.

Utrikesreportaget Lör 16 dec kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

I september i år slog orkanen Maria till mot Puerto Rico. Stora delar av ön förstördes och det kommer dröja åratal innan ön återhämtar sig. Tusentals puertoricaner flyttar nu till fastlandet i USA.

Utrikesreportaget Lör 09 dec kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Snart läggs krigsförbrytartribunalen för forna Jugoslavien ner, men trots alla vittnesmål och bevisning som finns går bilden av vad som hände under kriget fortfarande isär. Samma person kan vara...

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".