Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet som reder ut stora som små konsumentfrågor.
Ett avsnitt från Plånboken
Boutredning i 11 år
Ons 31 okt 2012 kl 10:03
Familjen har väntat i 11 på att boutredningen ska bli klar. Men än är inte arvet skiftat. Utredningen kostar familjen både pengar och kraft och de vill gärna komma till avslut. Men det inte finns någon... tidsgräns för hur lång tid boutredning får ta. Vad har man för konsumentskydd då man köper advokattjänster?

Reklamhögen

Vi betar oss vidare genom de 17,3 kilo reklam som Björn Häger har fått i sin brevlåda det senaste året. Vi hör reklamdistributören som hävdar att reklamen till och med kan vara bra för miljön.

Nya betalningsmetoder

Med autogiro och e-faktura blir det allt smidigare att betala sina räkningar och allt fler använder de nya metoderna. Men samtidigt som de nya systemen blir allt vanligare gäller det att ha bättre koll på sina räkningar. När allt dras automatiskt kan det vara lätt att missa viktiga betalningar.

Expertsvar

Nix-registret  finns för att stoppa telefonförsäljare, finns det något motsvarande för post, undrar brevskrivaren. Den frågan och andra besvaras av Plånbokens expert i konsumenträtt Carina Lundgren.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Plånboken
Plånboken
Plånboken
Ons 16 aug kl 10:03(50 min)
Plånboken
Ons 09 aug kl 10:03(50 min)
Plånboken
Ons 02 aug kl 10:03(50 min)
Plånboken
Ons 26 jul kl 10:03(50 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".