Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En personlig talkshow om aktualiteter och nyheter. Med Thomas Nordegren och Louise Epstein.
Ett avsnitt från Nordegren & Epstein i P1
Damfotboll, matematiker och innehållstext.
Tis 27 nov 2012 kl 15:03
I år vann Tyresö FF damallsvenskan, en liga som anses vara en av världens bästa. Samtidigt brottas många av klubbarna med dålig ekonomi, ointresserade sponsorer och kommuner som inte vill satsa. Hur blir... damfotboll mer lockande för publik och sponsorer? Anders Emanuelson ordförande i Djurgården fotboll har lanserat ett förslag med mindre mål och bollar. Men Linda Wijkström generalsekreterare i Elitföreningen damfotboll menar att det handlar om hur klubbarna är organiserade. Vill man ha fler sponsorer måste fler jobba professionellt med att fixa kontrakten. Vi tar pulsen på ett bortglömt drömyrke: matematikerns. Just nu är det brist på matematiker kanske för att få vet vad en sådan jobbar med eller vad han eller hon tjänar. Anette Norberg, curlingstjärna och matematiker - aktuarie och produktchef på Folksam. Vi undrar också när det skall gå att läsa innehållsförteckningarna på matvaror och schampoflaskor utan förstoringsglas. Malin Westling, kommunikationschef Semper och Kerstin Petersson Grawé, kansliråd på landsbygdsdepartementet medverkar. Producent: Anders Diamant anders.diamant@sverigesradio.se
Alla avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Louise är nedstämd och bedrövad efter alla vittnesmål om svinerierna i snart sagt alla delar av samhället.

Är det dags att börja skjuta av skarvar och sälar i stor skala för att rädda det svenska Östersjöfisket? Har vi gullat för mycket med det glupska djuret?

En förbjuden fråga? Ons 15 nov kl 15:04(40 min)

Idag gör vi ett experiment och ställer en fråga som vissa menar är otänkbar att ställa i Sveriges Radio.

Kvartal-rapport med Huitfeldt Tis 14 nov kl 15:04(40 min)

När Studio Etts programledare lämnade Sveriges radio för att arbeta med en okänd tidning var det många som undrade varför. Vi frågar honom direkt.

Tonen var vass men ändå familjär i söndagens intervju med Libanons premiärminister som sitter i Saudi. Vi vill förstås veta mer om både intervjun och omständigheterna.

Upptäck avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".