Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Om Lotta vore din hemmafru
Tor 29 nov 2012 kl 10:03
I veckans Meny åker Tomas hem till Lotta Lundgren, aktuell med Historieätarna i SVT. Lotta Lundgren är ständigt i rörelse. Hon är den för detta reklamaren som blev matbloggare och sen skrev den uppmärksammade... kokboken Om jag var din hemmafru. I veckans program visar Lotta hur man kan trolla med fikon och hur man bränner av vindruvor i ugn. Nu är det även dags för sista gången med Daniel Cederberg, låt oss säga att det är Grand Final där han bjuder Camilla Parkner på avslutningslunch. Och frågan är, har han lyckats bli mer självständig i köket?
Alla avsnitt från programmet Meny

I juletid för matintresserade. Vi tipsar om julklappar och julmat.

Om pepparrot och wasabi, smakjämförelse, och hur kan man få sälja wasabipaste som mest är pepparrot?

Smörkris, vikingasmör och pyttemejeriet Tor 30 nov kl 10:03(30 min)

Smörkris i Frankrike, vikingarnas betydelse i smörets historia och vi gör smör i 24 kvadratmeter stort mejeri.

Tarmbakterierna, maten och du Tor 23 nov kl 10:03(30 min)

Lina Nertby och Mia Clase mötte tarmbakterierna för tre år sen och deras liv förändrades. Fredrik Bäckhed forskar på kopplingen tarmbakterier, mat och hälsa.

Säsongens bästa gurka heter – pumpa! Tor 16 nov kl 10:03(30 min)

Om att försöka odla världens största pumpa. Kockar och kokboksförfattares favoritpumpor och favoritrecept. Och om pumpor i Japan och Kina.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".