Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Johannas jul
Tor 13 dec 2012 kl 10:03
Hasselnötspraliner, Valrhonafudge, mjuk chokladkola och kryddiga nötter. I veckans Meny frossar vi i julgodis med Johanna Westman. Johanna har framförallt lagat mat för barn i både tv och kokböcker. Och... nu bjuder hon hem till pralinrullning och kolakokning i sitt kök. Julen är korv, sill, skinka, leverpastej med mera. Men hur gör man på julen om man är vegan? Menys reporter lagar veganjulmat. Vad sägs om senapssill gjord på aubergine?
Programmet tillhör kategorin: Livsstil

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Alla avsnitt från programmet Meny
Meny
Tor 14 sep kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 07 sep kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 31 aug kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 29 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 22 jun kl 10:03(30 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".