Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Vem vinner?
Sön 16 dec 2012 kl 12:55
Towe Cho Matre Ännu ett val närmar sig i Italien och Silvio Berslusconi laddar om för att vinna - vilka är hans konkurrenter om makten. Hör Alice Petrens reportage. Vi ska till krisens spanien, där... småbarnsmammor och studenter tar till oväntade grepp för att få ekonomin att gå ihop. Reportage signerat Robin Olin. Serbien vill kvala in i EU men lever inte upp till kravet att förbättra sin relation med grannlandet Kosovo. Katja Magnusson berättar I Indien dör varje dag tusen barn på grund av förorenat vatten, Nils Horner har varit där.

Ännu ett val närmar sig i Italien och Silvio Berlusconi laddar om för att vinna. Vilka är hans konkurrenter om makten? Hör Alice Petrens reportage från Rom.

Vi ska till krisens Spanien, där småbarnsmammor och studenter tar till prostitution som är lagligt i landet för att få ekonomin att gå ihop. Reportage signerat Robin Olin.

Serbien vill kvala in i EU men lever inte upp till kravet att förbättra sin relation med grannlandet Kosovo. Katja Magnusson berättar.

I Indien dör varje dag tusen barn på grund av förorenat vatten. Nils Horner har varit där.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna

I september i år slog orkanen Maria till mot Puerto Rico. Stora delar av ön förstördes och det kommer dröja åratal innan ön återhämtar sig. Tusentals puertoricaner flyttar nu till fastlandet i USA.

Utrikesreportaget Lör 09 dec kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Snart läggs krigsförbrytartribunalen för forna Jugoslavien ner, men trots alla vittnesmål och bevisning som finns går bilden av vad som hände under kriget fortfarande isär. Samma person kan vara...

Utrikesreportaget Lör 02 dec kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Slutet närmar sig - det är det enda som är säkert i ett allt mer osäkert Ryssland. I Kreml förbereder sig president Vladimir Putins omgivning för Skiftet.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".