Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Berättelser från verkligheten
Ett avsnitt från P1 Dokumentär
Pastorn som försvann
Sön 23 dec 2012 kl 15:03
1978 sitter en nervös skånsk man på ett tåg till Vejle i Danmark. Han är välklädd, trettiofyra år och på väg till sitt första möte med sin far. En far han aldrig har vetat om att han hade. Med sig har... han en bandspelare. Han spelar in mötet mellan de båda. Den skånske mannen är min pappa.

Under hela min uppväxt har min pappa gång på gång berättat om hur han vid unga år letade upp sin riktige far. Han ställde honom mot väggen och i smyg spelade han in detta första möte. Denna inspelning har ingen mer än han själv hört. Under de senaste tio åren har jag gång på gång försökt få honom att leta upp inspelningen. En dag förra året ringer han mig och tror sig ha hittat den.

En dokumentär av Martin Wadlund.

 
Jotta x 3

Tre kortdokumentärer av Jotta Nikidtido, 14 år, som spelat in sig själv och sin mamma. En ögonblicks bild av en mor-dotterrelation. Programmen ingick i en serie där ungdomar själva fick beskriva sin vardag. Jotta är intervjuad av Susanne Björkman

Jordbävningen

En kortdokumentär av Baris Akalin 14 år.  En ögonblicksbild ur en serie där ungdomar fick beskriva sin vardag. Baris är intervjuad av Susanne Björkman.

Programmet tillhör kategorin: Dokumentär
Alla avsnitt från programmet P1 Dokumentär
P1 Dokumentär
Sön 20 aug kl 15:03(51 min)
P1 Dokumentär
Sön 13 aug kl 15:03(50 min)
P1 Dokumentär
Sön 06 aug kl 15:03(52 min)
P1 Dokumentär
Sön 30 jul kl 15:03(51 min)
P1 Dokumentär
Sön 23 jul kl 15:03(52 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".