Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En personlig talkshow om aktualiteter och nyheter. Med Thomas Nordegren och Louise Epstein.
Ett avsnitt från Nordegren & Epstein i P1
Nyliberalism, turkiska tv-serier och hotet från rymden
Mån 14 jan 2013 kl 15:04
I debatten om Centerns idéprogram används ”nyliberal” som skällsord från både höger och vänster. Alexandra Ivanov, vice ordförande i Fria moderata studentförbundet och Henrik Berggren, författare och historiker... kommer till studion för att diskutera varför nyliberalismen väcker så starka känslor och vad ideologin innebär i ett svenskt sammanhang. Den turkiska tv-serien Lögnen har sänts i SVT i en vecka och det återstår 45 avsnitt innan trådarna i thrillern knyts ihop. Musikern och tv-konnässören Hakan Vreskala och Ülkü Holago från Epstein & Nordegren-redaktionen, pratar om Lögnen och turkiska tv-seriers roll i det turkiska samhället. Och så undersöker vi om det finns en hotbild från rymden! Är vår beredskap god när det kommer till galaktiska himlakroppar i fruktansvärda hastigheter, eller lömska solstormar som slår ut elnätet? Hör Johan Köhler, forskningshandläggare på Rymdstyrelsen, och Emmelie Andersson, rymdväderexpert på MSB. (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.) Programledare: Louise Epstein Producent: Ülkü Holago
Alla avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Louise är nedstämd och bedrövad efter alla vittnesmål om svinerierna i snart sagt alla delar av samhället.

Är det dags att börja skjuta av skarvar och sälar i stor skala för att rädda det svenska Östersjöfisket? Har vi gullat för mycket med det glupska djuret?

En förbjuden fråga? Ons 15 nov kl 15:04(40 min)

Idag gör vi ett experiment och ställer en fråga som vissa menar är otänkbar att ställa i Sveriges Radio.

Kvartal-rapport med Huitfeldt Tis 14 nov kl 15:04(40 min)

När Studio Etts programledare lämnade Sveriges radio för att arbeta med en okänd tidning var det många som undrade varför. Vi frågar honom direkt.

Tonen var vass men ändå familjär i söndagens intervju med Libanons premiärminister som sitter i Saudi. Vi vill förstås veta mer om både intervjun och omständigheterna.

Upptäck avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".