Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Författaren Mons Kallentoft lagar lyxmåltid och bekämpar monster med mat och vin
Tor 24 jan 2013 kl 10:03
När Menys kock Fia Gulliksson gästas av deckarförfattaren Mons Kallentoft hänger de sig åt frosseri och lyx. De båda bjuder på en hedonisk anrättning och Mons Kallentoft berättar om sin nya bok Foodjunkie... om hur monstren från barndomen bekämpas med hjälp av dyra viner och förstklassiga middagar på de exklusivaste restaurangerna runt om i världen. I programmet lagas bland annat ljummad oxmärg med kaviar och cote de boeuf med grönmögelostfritters.

Vi skålar i champagne och ställer oss frågan om inte nykärnat smör från en fjällko kan vara lika stor smaksensation som en tiotusenkronorsrätt på en lyxkrog i Japan.

Programmet tillhör kategorin: Livsstil

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Alla avsnitt från programmet Meny
Meny
Tor 29 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 22 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 15 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 08 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 01 jun kl 10:03(30 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".