Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Valda delar ur P1 Kultur - programmet som introducerar, fördjupar och analyserar.
Ett avsnitt från Kulturpoddar i P1
Stad 9: Kött, konst och irakiska gungor Om håligheter i Köpenhamn
Ons 12 jun 2013 kl 14:03
I slakthusområdet Köttbyn i Köpenhamn måste konsten och köttet finnas sida vid sida om platsen ska fortsätta vara spännande, säger galleristen Bo Bjerregaard. Vi tar reda på vad som händer med några håligheter... som finns i staden; tillfälliga gatumöbler sågas till på Österbro; Superkilen, en park som demokratiskt projekt med objekt från världens alla hörn programmeras i yttre Nörrebro av konstnärerna i Superflex. Hur mår den 42-åriga fristaden Christiania? Ja, vi har förvandlats till en köpstad, säger Nina Pontoppidan. Ett program av Katarina Wikars, Karsten Thurfjell och Anna Tullberg.

Slakteriarbetarna bär djurkroppar och galleristerna konstverk. I slakthusområdet Köttbyn måste konsten och köttet finnas sida vid sida om platsen ska fortsätta vara spännande, säger galleristen Bo Bjerggaard.

I Stad 9 tar vi reda på vad som händer med några håligheter som finns i Köpenhamn; tillfälliga gatumöbler sågas till på Österbro, en superpark som demokratiskt projekt med objekt från världens alla hörn programmeras i yttre Nörrebro och hur mår den 42-åriga fristaden Christiania? Ja, vi har förvandlats till en köpstad, säger Nina Pontoppidan som bott där i 35 år.

Ett program av Katarina Wikars, Karsten Thurfjell och Anna Tullberg. Medverkar gör också Bettina Lamm, landskapsarkitekt och konstnären Björnstjerne Christiansen från Superflex.  

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Kulturpoddar i P1
Kulturpoddar i P1
Tis 05 sep kl 13:01(35 min)
Kulturpoddar i P1
Tis 29 aug kl 13:01(38 min)
Kulturpoddar i P1
Tis 22 aug kl 13:01(36 min)
Kulturpoddar i P1
Igår kl 13:01(37 min)
Kulturpoddar i P1
Tor 10 aug kl 13:01(33 min)
Upptäck avsnitt från programmet Kulturpoddar i P1
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".