Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i en industribyggnad med kraftig rökutveckling som följd och spridningsrisk till närliggande fastigheter. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på din lokala P4 kanal.
(Publicerat idag kl 12.35)
Ett program om de enkla lösningarnas oändliga svårigheter.
Ett avsnitt från Oförnuft och känsla
VEM BESTÄMMER I DITT LIV?
Mån 01 jul 2013 kl 14:30
Den fria viljan kan finnas i teorin men knappast mitt i det praktiska vardagslivet. Hur ska man göra för att välja rätt när så mycket i oss människor, och runtomkring oss påverkar våra val hela tiden?... Kanske ska man överlåta allt fler av sina beslut åt slumpen? - Det är det mest vitala och riktiga vi kan göra i våra liv och samhällen, säger George Cockcroft, författaren till boken "Tärningsspelaren". Förutom yttre faktorer som påverkar ens beslut så pågår det även inne i oss människor olika processer som tävlar om att avgöra det val som du som person till slut gör. Vad betyder det för den så kallade "fria viljan"? Intervjupersoner är Åsa Nilsonne, professor i medicinsk psykologi och författare till fackboken "Vem är det som bestämmer i ditt liv?" Och George Cockcroft, författare till boken "Tärningsspelaren".
Programmet tillhör kategorin: Livsstil
Alla avsnitt från programmet Oförnuft och känsla
Oförnuft och känsla
Mån 17 jul kl 14:30(26 min)
Oförnuft och känsla
Mån 10 jul kl 14:30(26 min)
Oförnuft och känsla
Mån 03 jul kl 14:30(27 min)
Oförnuft och känsla
Mån 26 jun kl 14:30(27 min)
Oförnuft och känsla
Mån 15 aug 2016 kl 14:30(26 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".