Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i en industribyggnad med kraftig rökutveckling som följd och spridningsrisk till närliggande fastigheter. Räddningsledaren uppmanar alla som befinner sig i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på din lokala P4 kanal.
(Publicerat idag kl 12.35)
Ett program om de enkla lösningarnas oändliga svårigheter.
Ett avsnitt från Oförnuft och känsla
VANOR - VÄN ELLER FIENDE?
Mån 22 jul 2013 kl 14:30
Människan strävar alltid efter att göra rutiner och vanor i sitt liv. Och historien visar att vi kan vänja oss vid närapå vad som helst. Mord, krig, tortyr och år av isolering. Även det riktigt hemska... kan bli en del av vardagen och en del av rutinen. Så är vanor vår vän, eller är det en fiende? Det kretsar detta Oförnuft och känsla kring. Rickard Flinga, som suttit i isoleringscell i Texas i 13 år intervjuas om hur han byggde upp sin tillvaro på strikta rutiner och vanor för att mentalt överleva den långa isoleringstiden. Författaren Katarina Kieri intervjuas om hur hennes rutiner som hon utför varje dag hänger ihop med hennes fria kreativitet.
Programmet tillhör kategorin: Livsstil
Alla avsnitt från programmet Oförnuft och känsla
Oförnuft och känsla
Mån 17 jul kl 14:30(26 min)
Oförnuft och känsla
Mån 10 jul kl 14:30(26 min)
Oförnuft och känsla
Mån 03 jul kl 14:30(27 min)
Oförnuft och känsla
Mån 26 jun kl 14:30(27 min)
Oförnuft och känsla
Mån 15 aug 2016 kl 14:30(26 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".