Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Psykoterapeuten Allan Linnér möter lyssnare i ett terapeutiskt samtal.
Ett avsnitt från Radiopsykologen
Jag borde ha kommit längre
Tor 03 okt 2013 kl 11:03
- När man som jag är 27 borde man ha börjat baka bullar! Karin har en bild av hur livet skulle vara när man har passerat 25. Hon borde ha jobb, partner, bostad och börja tänka på barn. Hon längtar efter... stabilitet men vet inte hur hon ska komma dit.

Hon tycker själv att hon har hoppat av från det mesta. Snart finns det inget mer att hoppa av ifrån. Och ångesten över alla misslyckanden växer. Karin hör av sig till Radiopsykologenmed frågorna: Hur ska jag sluta vara rädd? Hur ska jag kunna bli vuxen? Hur ska jag bygga upp ett rikt liv?

Maj skriver i sitt brev om dom passionerade relationer med män som hon hade när hon var yngre och ville bli konstnär. Nu lever hon med en jordnära sambo, har ett vanligt jobb och konsten är ett fritidsintresse. Men hon har börjat drömma om sitt gamla liv igen. Betyder det att det är nåt hon saknar i sin nya relation? Eller ska hon själv ta tag i sin egen passion och bli den som imponerar på sig själv? Maj vill ha vägledning av Radiopsykologen.

Programmet tillhör kategorin: Livsåskådning

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Alla avsnitt från programmet Radiopsykologen
Radiopsykologen
Tor 14 sep kl 11:04(28 min)
Radiopsykologen
Tor 07 sep kl 11:04(28 min)
Radiopsykologen
Tor 31 aug kl 11:04(27 min)
Radiopsykologen
Tor 24 aug kl 11:04(28 min)
Radiopsykologen
Tor 22 jun kl 11:04(29 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".