Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Turkiskt i veckans Meny
Tor 17 okt 2013 kl 10:03
Veckans kock i Meny är två. En mor och en son. Latife och Ali Fegan. Latife kom till Sverige på sjuttiotalet från Turkiet. Och det blir så klart turkisk mat och mycket spännande fakta om turkisk matkultur... Så vi beger oss hem till Ali i Göteborg, där mamma Latife kommit på besök från Stockholm. Smak och lukt får oss att njuta men också känna igen faror och därmed överleva. Men hur utvecklas smaken genom livet, från det att vi är små tills vi blir gamla? Vår reporter söker svaren i dagens program. Vår konsumentpanel testar lunchlådor, färdiga rätter som finns i kyldisken. Lax med bulgursallad och klassikern köttbullar med potatismos och gräddsås. Hur smakar det? Och vill de köpa det igen?
Programmet tillhör kategorin: Livsstil
Alla avsnitt från programmet Meny
Meny
Tor 29 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 22 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 15 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 08 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 01 jun kl 10:03(30 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".