Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Lampedusa - Sorgens ö
Sön 13 okt 2013 kl 12:55
Towe Cho Matre. Vår korrespondent Alice Petren tar oss med till "sorgens ö" Lampedusa. Barn till dömda i Kina hamnar ofta på gatan men det finns hjälp, vår korrespondent David Carlqvist har besökt härbärget... Solskensbyn, utanför Peking Nils Horner har träffat en lantbrukare som vigt sitt liv åt, att låta strålskadade kor få leva. Han har besökt strålzonen kring Fukushima, drygt 2 år efter kärnkraftskatastrofen Dessutom ska vi till Ukraina som har några av världens vassaste datorspelare. Orsaken är fattigdom, rapporterar Robin Olin.

Vår korrespondent Alice Petrén tar oss med till "sorgens ö" Lampedusa där runt trehundra människor omkom i fartygskatastrofen i förra veckan.

Hon har har träffat några av de som överlevde och går en oviss framtid till mötes.

Barn till dömda i Kina hamnar ofta på gatan men det finns hjälp, vår korrespondent David Carlqvist har besökt härbärget Solskensbyn, utanför Peking

Nils Horner har träffat en lantbrukare som vigt sitt liv åt, att låta strålskadade kor få leva. Han har besökt strålzonen kring Fukushima, drygt 2 år efter kärnkraftskatastrofen

Dessutom ska vi till Ukraina som har några av världens vassaste datorspelare. Orsaken är fattigdom, rapporterar Robin Olin.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Vad ska hända med Libanon? Sön 19 nov kl 12:55(29 min)

Centrum för två regionala stormakters fiendskap. En premiärministern som enligt alla bedömare tvingats av Saudiarabien att avgå och förhindrats återvända hem. Hör Sveriges Radios...

Utrikesreportaget Lör 18 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Hör Sveriges Radios Tysklandskorrespondent Daniela Marqurdt om tysk kultur, traditioner och historia som blockerar vägen till toppen.

Utrikesreportaget Lör 11 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Reportageprogram från jordens alla hörn med Sveriges Radios utrikeskorrespondenter.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".