Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Ännu en flyktingtragedi
Sön 27 okt 2013 kl 12:55
Cecilia Udden har träffat Soha Arifi, som förlorade 3 av sina 4 döttrar i havets djup, när deras båt sjönk, utanför Alexandria. Alice Petren har mött fembarnsmamman Céline Burgos i Marseille - som... hade modet att själv ta strid mot knarkhandlarna i stan, för att rädda sin son. Lotten Collin har varit i Argentina där folk förbereder sig på ännu en inflationschock och kraftiga prisstegringar. Han har hyllats och mordhotats för sin diktsamling som heter samma sak som han själv. Yahya Hassan, som tagit kritikerna med storm och skapat en het samhällsdebatt i Danmark , Jenny Sanner Roosqvist tecknar hans porträtt.

Cecilia Uddén har träffat Soha Arifi, som förlorade 3 av sina 4 döttrar i havets djup, när deras båt sjönk, utanför Alexandria.

Alice Petrén har mött fembarnsmamman Céline Burgos i Marseille, som hade modet att själv ta strid mot knarkhandlarna i stan, för att rädda sin son.

Lotten Collin har varit i Argentina där folk förbereder sig på ännu en inflationschock och kraftiga prisstegringar.

Han har hyllats och mordhotats för sin diktsamling som heter samma sak som han själv. Yahya Hassan, som tagit kritikerna med storm och skapat en het samhällsdebatt i Danmark. Jenny Sanner Roosqvist tecknar hans porträtt.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Radiokorrespondenterna
Igår kl 19:00(45 min)
Radiokorrespondenterna
Igår kl 18:04(42 min)
Radiokorrespondenterna
Igår kl 18:03(47 min)
Radiokorrespondenterna
Igår kl 18:02(49 min)
Radiokorrespondenterna
Igår kl 17:04(45 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".