Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En personlig talkshow om aktualiteter och nyheter. Med Thomas Nordegren och Louise Epstein.
Ett avsnitt från Nordegren & Epstein i P1
Dödsångest Schweiz och ljud som skrämmer
Tor 31 okt 2013 kl 15:04
Vad leder allt snack om döden till egentligen? Är det vår dödsångest som hela tiden måste ventileras? Hör programledaren Anna Lindman om nya programmet Döden, döden, döden som har premiär i SVT nästa vecka... Efter Banverkets ljudexperiment 2001 där P3-ljud skulle skrämma bort renar från järnvägsspåren undrar Thomas hur arbetet för skydda djuren bedrivs idag. Anders Sjölund, ekolog på Trafikverket medverkar. Generalkonsulatet i Shanghai har nu dragit i gång en kampanj för att lära kineser att skilja på Sverige och Schweiz. Vinsten är en resa till de båda länderna. Hör bland annat en direktrapport från Schweiz. Programledare: Thomas Nordegren Bisittare: Louise Epstein Producent: Anders Diamant
Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Louise är nedstämd och bedrövad efter alla vittnesmål om svinerierna i snart sagt alla delar av samhället.

Är det dags att börja skjuta av skarvar och sälar i stor skala för att rädda det svenska Östersjöfisket? Har vi gullat för mycket med det glupska djuret?

En förbjuden fråga? Ons 15 nov kl 15:04(40 min)

Idag gör vi ett experiment och ställer en fråga som vissa menar är otänkbar att ställa i Sveriges Radio.

Kvartal-rapport med Huitfeldt Tis 14 nov kl 15:04(40 min)

När Studio Etts programledare lämnade Sveriges radio för att arbeta med en okänd tidning var det många som undrade varför. Vi frågar honom direkt.

Tonen var vass men ändå familjär i söndagens intervju med Libanons premiärminister som sitter i Saudi. Vi vill förstås veta mer om både intervjun och omständigheterna.

Upptäck avsnitt från programmet Nordegren & Epstein i P1

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".