Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Serbisk vapenindustri blomstrar
Sön 03 nov 2013 kl 12:55
Den serbiska vapenindustrin blomstrar. Hör Kristian Åström från en skjutbana, där han erbjuds både automatkarbiner och plommonbrännvin. Storbritannien har flest tonårsgraviditeter i världen. Men nu erbjuds... brittiska ungdomar att ta hand om en robotbebis över en helg, för att testa livet som småbarnsförälder. Och roboten både kissar, bajsar o skriker. Exklusivt reportage av Robin Olin. Och så om svenskarna som drar till Norge och tar jobb som norrmännen själva ratar. Jenny Sanner Rosqvist har varit där. Och så om kärlek till städer, om skillnaden mellan blixtförälskelse och sådana som man måste lära sig att älska. Missa inte Richard Myhrenbergs krönika från Nairobi.

Den serbiska vapenindustrin är på frammarsch. Hör Kristian Åström från en skjutbana, där han erbjuds både automatkarbiner och plommonbrännvin.

Storbritannien har flest tonårsgraviditeter i världen. Men nu erbjuds brittiska ungdomar att ta hand om en robotbebis över en helg, för att testa livet som småbarnsförälder. Och roboten både kissar, bajsar o skriker. Exklusivt reportage av Robin Olin.

Och så om svenskarna som drar till Norge och tar jobb som norrmännen själva ratar. Jenny Sanner Rosqvist har varit där.

Och så om kärlek till städer, om skillnaden mellan blixtförälskelse och sådana som man måste lära sig att älska. Missa inte Richard Myhrenbergs krönika från Nairobi.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna

I september i år slog orkanen Maria till mot Puerto Rico. Stora delar av ön förstördes och det kommer dröja åratal innan ön återhämtar sig. Tusentals puertoricaner flyttar nu till fastlandet i USA.

Utrikesreportaget Lör 09 dec kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Snart läggs krigsförbrytartribunalen för forna Jugoslavien ner, men trots alla vittnesmål och bevisning som finns går bilden av vad som hände under kriget fortfarande isär. Samma person kan vara...

Utrikesreportaget Lör 02 dec kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Slutet närmar sig - det är det enda som är säkert i ett allt mer osäkert Ryssland. I Kreml förbereder sig president Vladimir Putins omgivning för Skiftet.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".