Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny

Chunky och creamy mat från amerikanska södern

Tor 14 nov 2013 kl 10:03
Veckans kock i Meny är journalisten Jonas Cramby. En man som gillar den amerikanska södern och alldeles speciellt Texas. Så mycket att han gjort två kokböcker med inspiration därifrån: Texmex från grunden... och Texas barbeque. Och idag ska han laga texmex från grunden. Helt utan halvfabrikat eller kryddpåsar. Menys reporter ger sig ut på fågeljakt på senhösten.
Programmet tillhör kategorin: Livsstil
Alla avsnitt från programmet Meny
Tor 27 apr kl 10:03(30 min)
Tor 20 apr kl 10:03(30 min)
Tor 13 apr kl 10:03(30 min)
Tor 06 apr kl 10:03(30 min)
Tor 30 mar kl 10:03(30 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min spellista".