Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Genomtänkt och begåvad radio med intressanta människor som roar och berör.
Ett avsnitt från Sommar & Vinter i P1
Sissela Kyle 2005
Tis 26 jul 2005 kl 13:05
Skådespelerska, komiker och regissör Sissela Kyle har varit Sommarvärd två gånger innan, men i sitt tredje Sommarprogram talar hon om att vara där men ändå inte. Som Posten, som är där, på något sätt,... men ändå inte. Henne pappa förstod aldrig riktigt det: var ska man egentligen betala räkningarna om inte på Posten?

Pappan, som inte minns någonting alls längre. Vem han är och vem hon är. Att vara där, men ändå inte. Det är ett program om minnen, känslor och hur det känns att vara Karamelodiktstipendiat.

– Jag tänkte prata om hur det är att vara elak. Eller så pratar jag om hur det är att vara snäll. Eller så pratar jag om nåt annat. Hur som helst skall jag spela John Lennon.

Om Sissela Kyle

Har mångårig erfarenhet från teater, film, tv och radio. Har bland annat medverkat i R.E.A på Hamburger börs, Chinarevyn på Chinateatern och i TV4:s Parlamentet under olika säsonger. Prisbelönad såväl inom teater som revy. Var 2005 års Karamelodiktstipendiat.

Sissela Kyle har varit Sommarvärd 1994, 2000 och 2005, samt Vintervärd 2013.

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Sommar & Vinter i P1
Stina Ekblad Sön 20 aug kl 13:00(56 min)

SKÅDESPELARE. – Jag kommer att prata om musik och poesi.

Ruben Östlund Lör 19 aug kl 13:00(57 min)

REGISSÖR. – Mitt program kommer att handla om "Rutan" – en symbolladdad plats som skall påminna oss om vår roll som ansvarstagande medmänniskor. När programmet sänds finns det redan tre "rutor" i...

Annakarin Nyberg Fre 18 aug kl 13:00(55 min)

INTERNETFORSKARE, FÖRFATTARE, FÖRELÄSARE. – I mitt Sommarprat kommer jag berätta om viktiga strider i mitt liv. Om kampen mot gubbar som använder härskarteknik och mitt krig mot en cancerknöl.

Tobias Forge Tor 17 aug kl 13:00(60 min)

MUSIKER. – Jag ska prata om min bakgrund och hur det aldrig riktigt blir som man tänkt sig.

Mats Persson Ons 16 aug kl 13:00(62 min)

STATSVETARE. – Jag ska prata om hur det är att gå på glödande kol med Storbritanniens premiärminister och vad som verkligen hände när britterna röstade för Brexit.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".