Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Möten med kända personer i ett nära samtal om relationer.
Ett avsnitt från Katarina Hahr möter
Katarina Hahr möter skådespelaren Peter Andersson
Mån 11 nov 2013 kl 17:01
- Det fanns inga pappor där jag växte upp. Det var ett änkehem och mödrarna var frånskilda eller så var deras män döda. Det berättar Peter Andersson nu senast aktuell i Stieg Larsson filmerna Millenium... och TV serien Kommisarie Winter . Det blir ett samtal om hur det är att växa upp utan att träffa sin pappa och hur han kanaliserar sin längtan efter en fader i sitt arbete ssom skådespelare . Katarina Hahr möter honom en kall försommardag där vi också får höra hur viktigt det är för Peter Andersson att hans egna barn får veta vem han är och hur han gjorde sin Pappa till en hjälte. Mer om Peter Andersson: Den 7 augusti 2010 är han värd i
Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Katarina Hahr möter

"Jag tror att avundsjuka har präglat en ganska stor del av mitt liv. Min fru brukar säga att jag är svartsjuk. Men jag själv skulle säga att det är hon som är svartsjuk."

Den största skräcken är att viljan och lusten försvinner. Förra gången jag blev deprimerad blev jag i princip sängliggande i månader. All lust försvann, berättar Nina Hemmingsson.

Hela min barndom bestod av separationer. Jag skickades runt med barnsköterskor mellan olika länder utan föräldrar i sällskap. Och barnsköterskorna byttes ut vartannat år, berättar Carl Johan De Geer.

Om jag ska vara helt uppriktig så var narkotikan ett sätt att skydda mig. Jag blev helt känslokall, berättar Stig Larsson som slutat med amfetamin för sju år sedan.

Jag har aldrig gått i terapi. Jag ältar inte barndomen, den är passerad. Det är nåt man inte kan göra ett skit åt.

Upptäck avsnitt från programmet Katarina Hahr möter

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".