Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Möten med kända personer i ett nära samtal om relationer.
Ett avsnitt från Katarina Hahr möter
Katarina Hahr möter Lena Endre
Lör 16 nov 2013 kl 19:00
”Om jag som femtio plus, inte kan gå ut naken på scenen som ett konstnärligt uttryck - vem fan skall då göra det? Det säger Lena Endre i ett samtal om tillit, trygghet och att ta plats på teatern.

Programmet sändes första gånge i Sommarsamtalet  25 juni 2012.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Katarina Hahr möter

"Jag tror att avundsjuka har präglat en ganska stor del av mitt liv. Min fru brukar säga att jag är svartsjuk. Men jag själv skulle säga att det är hon som är svartsjuk."

Den största skräcken är att viljan och lusten försvinner. Förra gången jag blev deprimerad blev jag i princip sängliggande i månader. All lust försvann, berättar Nina Hemmingsson.

Hela min barndom bestod av separationer. Jag skickades runt med barnsköterskor mellan olika länder utan föräldrar i sällskap. Och barnsköterskorna byttes ut vartannat år, berättar Carl Johan De Geer.

Om jag ska vara helt uppriktig så var narkotikan ett sätt att skydda mig. Jag blev helt känslokall, berättar Stig Larsson som slutat med amfetamin för sju år sedan.

Jag har aldrig gått i terapi. Jag ältar inte barndomen, den är passerad. Det är nåt man inte kan göra ett skit åt.

Upptäck avsnitt från programmet Katarina Hahr möter

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".