Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Var med i Menys årliga telefonväkteri!
Tor 19 dec 2013 kl 10:03
Hur får jag en ny kryddning på julköttbullarna? Vilket är det bästa alternativet till julskinka? Godaste varma drycken? Var med i Menys årliga telefonväkteri där du ställer alla frågor du vill veta men... kanske inte hittar svar på, torsdagen den 19 december mellan klockan 10 och 11. Ring 031-83 75 10! Telefonslussen öppnar klockan 09.50. Maria Zihammou och Stefan Karlsson är kockarna som guidar dig igenom julens alla svårigheter. Karsten Thurfjell står för drycken. Tomas Tengby tar emot dina frågor. Maila gärna redan nu på meny@sverigesradio.se
Programmet tillhör kategorin: Livsstil
Alla avsnitt från programmet Meny

Om pepparrot och wasabi, smakjämförelse, och hur kan man få sälja wasabipaste som mest är pepparrot?

Smörkris, vikingasmör och pyttemejeriet Tor 30 nov kl 10:03(30 min)

Smörkris i Frankrike, vikingarnas betydelse i smörets historia och vi gör smör i 24 kvadratmeter stort mejeri.

Tarmbakterierna, maten och du Tor 23 nov kl 10:03(30 min)

Lina Nertby och Mia Clase mötte tarmbakterierna för tre år sen och deras liv förändrades. Fredrik Bäckhed forskar på kopplingen tarmbakterier, mat och hälsa.

Säsongens bästa gurka heter – pumpa! Tor 16 nov kl 10:03(30 min)

Om att försöka odla världens största pumpa. Kockar och kokboksförfattares favoritpumpor och favoritrecept. Och om pumpor i Japan och Kina.

Vi hissar och dissar halvfabrikat Tor 09 nov kl 10:03(29 min)

Skäms du när du köper halvfabrikat? Eller är det smarta genvägar? Vad funkar? Och vad går bort? Vi provsmakar.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".