Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Japansk mat i säsongens sista Meny
Tor 02 jan 2014 kl 10:03
Om det nu skulle vara så att man skulle vilja vara en medveten konsument och försöka att bara köpa det som är bra för miljön, djuren och de som jobbar inom matproduktionen, då är det mycket att tänka på,... mycket att hålla i huvudet. Men hur gör då en som känner till det mesta om matproduktion, hur gör den prisbelönta miljöjournalisten Malin Olofsson? Tycker hon också att det blir hopplöst svårt? Vår reporter kommer med svaren. Och så ska det lagas mat. Veckans kock heter Frida Ronge, och hon är kökschef på vRå, och lagar japansk mat med svenska råvaror. Så idag blir det sushi från grunden och nigiri. Frida utsågs till årets rising star av White Guide 2013.
Programmet tillhör kategorin: Livsstil
Alla avsnitt från programmet Meny
Meny
Tor 29 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 22 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 15 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 08 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 01 jun kl 10:03(30 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".