Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Genomtänkt och begåvad radio med intressanta människor som roar och berör.
Ett avsnitt från Sommar & Vinter i P1
Fredrik Lindström 2008
Lör 21 jun 2008 kl 13:00
Författare, komiker och programledare I sitt tredje Sommarprogram pratar Fredrik Lindström om människan som känslovarelse om varför vi tror att vi är förnuftiga, och hela tiden gör oss själva besvikna... genom att inte kunna leva upp till detta. Dessutom talar han om det obegripliga i hur vi kan betrakta "den mänskliga faktorn" som något negativt.

Om Fredrik Lindström

Hyllad runt om i Sverige för stand up-shower som Svenskar är också människor och Ljust & Fräscht – den senare tillsammans med Henrik Schyffert. Ordfinnare i Sveriges Radios På minuten. Var folkkär programledare i SVT:s Värsta Språket, efter sitt Sommarprogram 1999 på samma tema. Busringare i Sveriges Radios Hassan under 1990-talet. Har regisserat långfilmerna Känd från TV och Vuxna människor och verkat som manusförfattare till flera tv-serier. Blev doktorand i nordisk språkhistoria vid Uppsala Universitet 1990.

Fredrik Lindström har varit Sommarvärd 1999, 2004, 2008 och Vintervärd 2011 och 2013.

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Sommar & Vinter i P1
Stina Ekblad Sön 20 aug kl 13:00(56 min)

SKÅDESPELARE. – Jag kommer att prata om musik och poesi.

Ruben Östlund Lör 19 aug kl 13:00(57 min)

REGISSÖR. – Mitt program kommer att handla om "Rutan" – en symbolladdad plats som skall påminna oss om vår roll som ansvarstagande medmänniskor. När programmet sänds finns det redan tre "rutor" i...

Annakarin Nyberg Fre 18 aug kl 13:00(55 min)

INTERNETFORSKARE, FÖRFATTARE, FÖRELÄSARE. – I mitt Sommarprat kommer jag berätta om viktiga strider i mitt liv. Om kampen mot gubbar som använder härskarteknik och mitt krig mot en cancerknöl.

Tobias Forge Tor 17 aug kl 13:00(60 min)

MUSIKER. – Jag ska prata om min bakgrund och hur det aldrig riktigt blir som man tänkt sig.

Mats Persson Ons 16 aug kl 13:00(62 min)

STATSVETARE. – Jag ska prata om hur det är att gå på glödande kol med Storbritanniens premiärminister och vad som verkligen hände när britterna röstade för Brexit.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".