Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Genomtänkt och begåvad radio med intressanta människor som roar och berör.
Ett avsnitt från Sommar & Vinter i P1
Pia Johansson 2008
Sön 03 aug 2008 kl 13:00
Skådespelare  Sitt tredje Sommarprogram beskriver Pia Johansson som stimulerande, renande och stärkande. – Det är ett program för dig som aldrig synts i vimlet, blivit nämnd i chefens tacktal eller fått... ett pris. Mitt Sommar är stimulerande, renande och stärkande, skingrar melankoli och återställer vitalitet. Är också insektsavstötande. Lyssna!

Om Pia Johansson

Blev 2008 översvallande rosad för sin roll i Petra von Kants bittra tårar på Stockholms Stadsteater, där hon tillhör den fasta ensemblen. Har haft en lång rad roller inom teater, film och tv. För den breda publiken också känd som komiker genom sina rappa kommentarer i bland annat TV4:s Parlamentet och Sveriges Radios På Minuten.

Pia Johansson har varit Sommarvärd 2002, 2005 och 2008.

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Sommar & Vinter i P1
Sveriges Radios Vintervärdar presenteras Tor 07 dec kl 13:00(30 min)

Sveriges Radios lyssnare har bestämt vilka av alla tidigare Sommarvärdar som ska förgylla jul- och nyårshelgen. Programchefen Bibi Rödöö presenterar de åtta Vintervärdarna och deras program.

Stina Ekblad Sön 20 aug kl 13:00(56 min)

SKÅDESPELARE. – Jag kommer att prata om musik och poesi.

Ruben Östlund Lör 19 aug kl 13:00(57 min)

REGISSÖR. – Mitt program kommer att handla om "Rutan" – en symbolladdad plats som skall påminna oss om vår roll som ansvarstagande medmänniskor. När programmet sänds finns det redan tre "rutor" i...

Annakarin Nyberg Fre 18 aug kl 13:00(55 min)

INTERNETFORSKARE, FÖRFATTARE, FÖRELÄSARE. – I mitt Sommarprat kommer jag berätta om viktiga strider i mitt liv. Om kampen mot gubbar som använder härskarteknik och mitt krig mot en cancerknöl.

Tobias Forge Tor 17 aug kl 13:00(60 min)

MUSIKER. – Jag ska prata om min bakgrund och hur det aldrig riktigt blir som man tänkt sig.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".