Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Genomtänkt och begåvad radio med intressanta människor som roar och berör.
Ett avsnitt från Sommar & Vinter i P1
Ann Henning
Tis 12 aug 2008 kl 13:00
Författare och översättare I sitt Sommarprogram berättar Ann Henning om livet på Irland. – Mycket som jag älskar och beundrar där, annat som jag finner djupt chockerande. Och så ska vi ösa ur källan av... underbar irländsk musik, säger Ann Henning.

Om Ann Henning

Svenskfödd, irländsk bestsäljarförfattare som skriver om livet på Irlands landsbygd, bland annat i Connemara Whirlwind-trilogin, som blivit något av en irländsk klassiker. Har även skrivit om inspirerande livserfarenheter i boken Keylines, som översatts till många språk. Hörs i Sveriges Radios program Tankar för dagen och i irländska Radio 1. Vid tiden för Sommarprogrammet bosatt sedan 25 år på Irlands västkust, där hon får utlopp för sin talang att tämja och träna ponnyhästar.

Ann Henning har varit Sommarvärd 1998 och 2008

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Sommar & Vinter i P1
Stina Ekblad Sön 20 aug kl 13:00(56 min)

SKÅDESPELARE. – Jag kommer att prata om musik och poesi.

Ruben Östlund Lör 19 aug kl 13:00(57 min)

REGISSÖR. – Mitt program kommer att handla om "Rutan" – en symbolladdad plats som skall påminna oss om vår roll som ansvarstagande medmänniskor. När programmet sänds finns det redan tre "rutor" i...

Annakarin Nyberg Fre 18 aug kl 13:00(55 min)

INTERNETFORSKARE, FÖRFATTARE, FÖRELÄSARE. – I mitt Sommarprat kommer jag berätta om viktiga strider i mitt liv. Om kampen mot gubbar som använder härskarteknik och mitt krig mot en cancerknöl.

Tobias Forge Tor 17 aug kl 13:00(60 min)

MUSIKER. – Jag ska prata om min bakgrund och hur det aldrig riktigt blir som man tänkt sig.

Mats Persson Ons 16 aug kl 13:00(62 min)

STATSVETARE. – Jag ska prata om hur det är att gå på glödande kol med Storbritanniens premiärminister och vad som verkligen hände när britterna röstade för Brexit.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".