Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Litterärt veckomagasin med Marie Lundström - författarmöten, reportage och lyrikläsningar.
Ett avsnitt från Lundströms Bokradio
Fem författare skriver dagbok
Lör 14 feb 2015 kl 08:05
Kära dagbok! Det här programmet innehåller unika, nyskrivna dagbokstexter. Hör om Beate Grimsruds måndag, Jörn Donners tisdag, Steve Sem-Sandbergs onsdag, Olivia Bergdahls torsdag och en fredag i Tove... Folkessons liv. Bara för oss som lyssnar.

Ja, en bok som alla kan skriva är dagboken. Vi hyllar genren genom att med våra utvalda författares hjälp skriva Lundströms Bokradios egen veckodagbok.

Och så tittar vi närmare på en dagbok som pyser av vrede och längtan, Tankar mellan hjärtslag. Vår reporter Irma Norrman har träffat romandebuterande författaren Neftali Milfuegos inför självaste releasepartyt.

Att läsa om och återvända till stora läsupplevelser verkar vara en folkrörelse – vi följer upp den massiva lyssnarrespons vi fått när vi frågat efter Sveriges Meste Omläsare. Författarna Mats Söderlund och Susanna Alakoski gästar och förklarar varför det är omöjligt att leva utan att ständigt läsa Frans G Bengtssons Röde Orm och Virginia Woolfs Ett eget rum.

 

 

Programmet tillhör kategorin: Kultur/Nöje
Alla avsnitt från programmet Lundströms Bokradio
Lundströms Bokradio
Lör 23 sep kl 08:05(41 min)
Lundströms Bokradio
Lör 16 sep kl 08:05(41 min)
Lundströms Bokradio
Lör 09 sep kl 08:05(41 min)
Lundströms Bokradio
Lör 02 sep kl 08:05(41 min)
Lundströms Bokradio
Lör 26 aug kl 08:05(44 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".