Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Ägg for dummies
Tor 19 feb 2015 kl 10:03
Hur kokar man ett ägg? Självklart? Ändå görs det på olika sätt. Dagens Meny berättar hur man gör både det självklara och det svåra med ägg. Och hur ägg kan ersättas med andra produkter.

Matskribenten Tove Nilsson berättar hur man bäst kokar ett ägg. Hon berättar också hur man steker ägg.
Vår inställning till ägg är kluven. Antingen hamnar det i kategorin ”det där kan väl alla”, som med kokning och stekning, eller också i kategorin ”hu så svårt”, som i sufflé och pocherat. Så vi tar oss an alltihop.
Dessutom testar vi äggersättning för dom som inte kan eller vill äta ägg.

Programmet tillhör kategorin: Livsstil
Alla avsnitt från programmet Meny
Meny
Igår kl 10:03(29 min)
Meny
Tor 14 sep kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 07 sep kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 31 aug kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 29 jun kl 10:03(30 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".