Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Amerikansk politik, USAs färska VM-guld och livslång kärlek till Barry Manilow
Mån 06 jul 2015 kl 15:04
I dag är det premiär för "Furvik i P1", talkshow med Agneta Furvik, Sveriges Radios utrikeskorrespondent i USA.

Vi bjuder på dels på en rejäl politisk nyhet med svensk och amerikansk koppling, dels ska vi vända och vrida på den politiska SUPERVECKA som nyss skakade om USA på alla möjliga sätt och nivåer.

Till vår hjälp har vi Anna Throne-Holst, kommunpolitiker i Southhampton, Long Island, Frida Stranne, statsvetare, Johan Ingerö, USA-kännare och ansvarig för välfärdsfrågor på tankesmedjan Timbro, och Mathias Sundin, fp, som driver bloggen amerikanskpolitik.se

Dagens bisittare är Sveriges, och antagligen en av världens, trogna följare av tv-serien "Vita Huset" – filmproducenten Johannes Hobohm.

Vi pratar också om USA:s färska VM-guld i fotboll med fotbollsskribenten Moa Svan, och om Agneta Furviks livslånga kärlek till smörsångaren Barry Manilow.

Programledare: Agneta Furvik

Producent: Ülkü Holago

radiokorrespondenterna@sverigesradio.se

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Vad ska hända med Libanon? Sön 19 nov kl 12:55(29 min)

Centrum för två regionala stormakters fiendskap. En premiärministern som enligt alla bedömare tvingats av Saudiarabien att avgå och förhindrats återvända hem. Hör Sveriges Radios...

Utrikesreportaget Lör 18 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Hör Sveriges Radios Tysklandskorrespondent Daniela Marqurdt om tysk kultur, traditioner och historia som blockerar vägen till toppen.

Utrikesreportaget Lör 11 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Reportageprogram från jordens alla hörn med Sveriges Radios utrikeskorrespondenter.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".