Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Med passion för nordkinesisk matkultur
Tor 23 aug 2012 kl 10:03
Under hösten sänds Meny från Göteborg med Tomas Tengby och fokus kommer ligga på varsdagsmatlagning. I det första programmet för hösten möter han Emma Kolback som tröttnade på yrket som kock men fann passionen... igen när hon mötte den nordkinesiska matkulturen. I dag är hon delägare i en omtalad dumplingsrestaurang i Göteborg. Vi talar även med Konsumentpanelen som har testat grilloljor med hickorysmak.

 
Lyssna på ledtrådarna och skicka in din gissning till: meny@sverigesradio.se
eller med vanlig post till:
Meny med Tomas Tengby
Sveriges Radio
Pumpgatan 2
405 13 GÖTEBORG

Programmet tillhör kategorin: Livsstil

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Alla avsnitt från programmet Meny
Meny
Igår kl 10:03(29 min)
Meny
Tor 14 sep kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 07 sep kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 31 aug kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 29 jun kl 10:03(30 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".