Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Fråga vad du vill om kultur!
Tor 06 aug 2015 kl 15:04
Vilken författare är hetast i höst? Hur mår porträttkonsten i världen? Vad betyder det för svensk film att svenska filmer går bra på internationella festivaler?

Det är dags för telefonväkteri i Bergström i P1 när Lisa Bergström bjuder in konstnären och filmmakaren Anna Odell, Dagens Nyheters filmkritiker Mårten Blomkvist och litteraturkännaren, kulturskribent och initiativtagare till litteraturfestivalen Stockholm Literature Stefan Ingvarsson. Även Ebba Witt-Brattström, professor i litteratur, svarar på en fråga om kulturmansdebatten som rasade i våras. Fråga vad du vill om konst, film, litteratur, ja, kultur helt enkelt och panelen ska försöka svara. Slussen öppnar 14:30 - vi ser fram emot din fråga!

PROGRAMLEDARE: Lisa Bergström

BISITTARE: Anna Odell, Mårten Blomkvist, Stefan Ingvarsson

PRODUCENT: Kicki Möller


Ring direkt till programmet: 08-14 88 00

Eller ställ din fråga på vår telefonsvarare: 08- 7843951

Du kan också maila: korrespondenterna@sverigesradio.se

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Vad ska hända med Libanon? Sön 19 nov kl 12:55(29 min)

Centrum för två regionala stormakters fiendskap. En premiärministern som enligt alla bedömare tvingats av Saudiarabien att avgå och förhindrats återvända hem. Hör Sveriges Radios...

Utrikesreportaget Lör 18 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Hör Sveriges Radios Tysklandskorrespondent Daniela Marqurdt om tysk kultur, traditioner och historia som blockerar vägen till toppen.

Utrikesreportaget Lör 11 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Reportageprogram från jordens alla hörn med Sveriges Radios utrikeskorrespondenter.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".