Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Radiokorrespondenterna
Lör 08 aug 2015 kl 19:03
Det är 70 år sedan den första atombomben sprängdes över Hiroshima i Japan. Vi minns i ett reportage från den hårt drabbade staden. Vi skall också till Afrika, till Namibia. Där pågår nu förberedelserna... för att få ett över 100 år gammalt folkmord erkänt. Nästa anhalt är Frankrike, närmare bestämt Calais. Där har tusentals flyktingar samlats för att försöka ta sig över Engelska Kanalen till Storbritannien. Många har dött under dom försöken. Och så skall vi se på TV, eller rättare höra ett reportage om ett alldeles speciellt TV-program. Det är den tyska TV-serien Tatort som nu har sänts i 45 år och den här kriminalserien samlar fortfarande miljonpublik framför TV-apparaterna.
Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Vad ska hända med Libanon? Igår kl 12:55(29 min)

Centrum för två regionala stormakters fiendskap. En premiärministern som enligt alla bedömare tvingats av Saudiarabien att avgå och förhindrats återvända hem. Hör Sveriges Radios...

Utrikesreportaget Lör 18 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Hör Sveriges Radios Tysklandskorrespondent Daniela Marqurdt om tysk kultur, traditioner och historia som blockerar vägen till toppen.

Utrikesreportaget Lör 11 nov kl 13:52(7:55 min)

Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina respektive bevakningsområden, allt utifrån ett angivet tema.

Reportageprogram från jordens alla hörn med Sveriges Radios utrikeskorrespondenter.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".