Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet där Sveriges Radios korrespondenter varje söndag turas om att ta med er lyssnare till sina...
Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
Protesterna i Syrien tilltar mot den grymma regimen
Sön 01 maj 2011 kl 14:00
Towe Cho Matre är programledare Regimen i Syrien slår till allt hårdare mot de protesterande, kan demonstranterna stå emot brutaliteten?Och vad betyder krisen i Syrien för hela regionen? Vår mellanösternkorrespondent... Cecilia Udden analyserar läget. Hör Agneta Rambergs starka reportage om de modiga internetaktivisterna som spelar en central roll för att omvärlden ska få veta vilka grymheter den syriska regimen begår mot sitt folk. Vår utrikeskommentator har träffat en av ledarna i Beirut. Premiärminister Vladimir Putin, som varit på blixtbesök i Sverige, kan bli president igen om det ryska folket får bestämma. Vår utsände Tomas Jordan har pejlat Putins popularitet i hans hemstad St Petersburg. Nordirland håller val till provinsparlamentet i skuggan av fredsprocessen - Johan Prane bjuder på ett exklusivt reportage.

Regimen i Syrien slår till allt hårdare mot de protesterande, kan demonstranterna stå emot brutaliteten?Och vad betyder krisen i Syrien för hela regionen? Vår mellanösternkorrespondent Cecilia Udden analyserar läget.

Hör Agneta Rambergs starka reportage om de modiga internetaktivisterna som spelar en central roll för att omvärlden ska få veta vilka grymheter den syriska regimen begår mot sitt folk. Vår utrikeskommentator har träffat en av ledarna i Beirut.

Premiärminister Vladimir Putin, som varit på blixtbesök i Sverige, kan bli president igen om det ryska folket får bestämma. Vår utsände Tomas Jordan har pejlat Putins popularitet i hans hemstad St Petersburg.

Nordirland håller val till provinsparlamentet i skuggan av fredsprocessen, Johan Prane bjuder på ett exklusivt reportage.

Programmet tillhör kategorin: Samhälle
Alla avsnitt från programmet Radiokorrespondenterna
Radiokorrespondenterna
Tor 10 aug kl 15:04(45 min)
Radiokorrespondenterna
Ons 09 aug kl 15:04(45 min)
Radiokorrespondenterna
Tis 08 aug kl 15:04(45 min)
Radiokorrespondenterna
Mån 07 aug kl 15:04(45 min)
Radiokorrespondenterna
Tor 03 aug kl 15:04(45 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".