Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i en industribyggnad med kraftig rökutveckling som följd och spridningsrisk till närliggande fastigheter. Räddningsledaren uppmanar alla som befinner sig i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på din lokala P4 kanal.
(Publicerat idag kl 12.35)
Ersatt av Nordgren och Epstein i P1
Ett avsnitt från Nordegren i P1
Pagrotsky ringer upp i direktsändning
Ons 09 mar 2011 kl 16:00
På sista tiden har det spekulerats flitigt om Nordegrens tidigare bisittare i programmet, Leif Pagrotsky, blir Socialdemokraternas nya partiledare. Thomas Nordegren berättar i inledningen av programmet... att han ringt Pagrotsky för att ta reda på om hans nej till en kandidatur verkligen är Nej, men att han inte svarat. Nordegren ropar ut: - Paggan! Om du hör det här - ring upp! Och 20 minuter senare i sändningen ringer Pagrotsky upp... Är utrikesdepartementet mest en försörjningsinrättning för excentriska adelsmän, protokollfetischister och avdankade politiker, eller en välsmord organisation som skapar och upprätthåller viktiga internationella relationer? Landshövdingen Peter Egardt har utrett UD och föreslår stora förändringar, och idag är han gäst hos Nordegren. I dagarna tre pågår just nu komikerstafetten Bara Brudar på Intiman i Stockholm. Etablerade komiker uppträder tillsammans med nya talanger, och vi får besök av scenaktuella Cecilia von Strokirch och Melody Farshin. Och missa inte Lina Bergvalls och Maria Kvists musikaliska hyllning till den storarslade kvinnan - live i programmet. Och språkpolisen Lotten Bergman tar sig idag an språk som gäller just kommunikation - tåg och sjöfat osv. Missa inte. Dagens bisittare är Natalia Kazmierska.
Alla avsnitt från programmet Nordegren i P1
Nordegren i P1
Tor 21 jun 2012 kl 16:00(38 min)
Nordegren i P1
Ons 20 jun 2012 kl 15:03(38 min)
Nordegren i P1
Tis 19 jun 2012 kl 15:03(39 min)
Nordegren i P1
Ons 13 jun 2012 kl 15:03(38 min)
Nordegren i P1
Mån 11 jun 2012 kl 15:03(39 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".