Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i en industribyggnad med kraftig rökutveckling som följd och spridningsrisk till närliggande fastigheter. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på din lokala P4 kanal.
(Publicerat idag kl 12.35)
Tar upp alla aspekter av naturen, från njutning till forskning.
Ett avsnitt från Naturmorgon
Laken leker och vi följer upp hur vargarna mår efter jakten
Lör 26 feb 2011 kl 21:03
Mitt i vintern leker laken. Fälttreporter Thomas Öberg ska berätta mer om denna art, vars namn betyder "slemmig fisk". Denna sötvattenstorsk lever också i våra brackvatten och har och har haft en viktig... roll som matfisk. Nyligen togs den upp på rödlistan. Thomas knackar på en lakaark på Råneälven och möter förhoppningsvis fiskaren Peter Henriksson och författaren Gunnar Westrin där. Vargarna efter vargjakten. Hur påverkas vargarnas sociala liv och ekologiska roll av att de jagas? Och varför pratar forskarna så mycket om vargarna i Yellowstone i USA? Lena Näslunds reportage är en del av en granskning av vargpolitiken som Naturmorgon genomför tillsammans med Klotet i P1. Nyligen följde hon med vargspåraren Mats Rapp ut i ett vargrevir. Mer om varg finns på och på . Skatornas skrytbyggen. Lasse Willén samtalar med zoologiprofesssorn Staffan Ulfstrand om skator. Hannarna bygger gärna stort - för att imponara på honan. Köldtålig fladdermus. Vi fick ett brev om en fladdermus som överlevde ett dygn i frysen. Marie Nedinge är naturvårdsverkets fladdermusexpert och hon förklarar att de har en "snabbdvala" att ta till. Veckans kråkvinkel står Tina-Marie Qwiberg för. Nästa vecka börjar lodjursjakten. Läs mer och hör klipp med Robert Franzén på Svenska rovdjursföreningen här: Programledare är Jenny Berntson Djurvall.

Musik som spelats i avsnittet

  • 21.03
    Håkan Malmberg - Naturmorgon
    Kompositör: Håkan Malmberg
Programmet tillhör kategorin: Vetenskap/Miljö
Alla avsnitt från programmet Naturmorgon
Naturmorgon
Igår kl 06:10(96 min)
Naturmorgon
Lör 12 aug kl 06:10(96 min)
Naturmorgon
Lör 05 aug kl 06:10(97 min)
Naturmorgon
Lör 29 jul kl 06:10(96 min)
Naturmorgon
Lör 22 jul kl 06:10(96 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".