Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Humor i P3 med Lilla Al-Fadji.
Ett avsnitt från Lilla Al-Fadji
Rosh rappar från hjärtat
Lör 28 nov 2015 kl 16:03
Rapparen Rosh fick sitt stora genombrott i samband med remixen av Linda Piras Knäpper mina fingrar. I början av 2015 släppte hon sin första EP Svart Diamant och snart kommer också webbserien Rosh och... att våga vara sig själv.

Nu låter folk mig va, för att jag har fått en plats. Men det ska inte krävas för att man ska bli accepterad, säger Rosh.

19åriga rapparen Rosh hittade till hiphopen när hon var 9-10 år. Det var de stora kläderna och den hårda attityden som lockade henne och idag är det just i hiphopen som hon skapat sig ett namn. Rosh beskriver sin musik som hård och äkta. Det hon säger kommer från hjärtat och hennes budskap är tydligt: Man måste våga vara sig själv och det måste få vara ok att vara just som man är. Uppväxten i Nyköping var inte alltid lätt när det kom till att få vara den hon ville vara. Men nu satsar Rosh 110% på det hon vill göra och i musiken är hon exakt den hon vill vara.

I Lilla Al-Fadji i P3 hör du hur LAF intervjuar och hänger med härliga gäster i Hälliwüüd radio – där vad som helst kan hända!
 Lilla Al-Fadj i i P3 hördes första gången sommaren 2009. Karaktären Lilla Al-Fadji spelas av Felipe Leiva Wenger, även känd som Fille i rapduon Ison & Fille.

Programmet tillhör kategorin: Humor

Användarkommentarer

Alla avsnitt från programmet Lilla Al-Fadji
Lilla Al-Fadji
Lör 10 jun kl 16:03(60 min)
Lilla Al-Fadji
Lör 03 jun kl 16:03(60 min)
Lilla Al-Fadji
Lör 27 maj kl 16:03(58 min)
Lilla Al-Fadji
Lör 20 maj kl 16:03(57 min)
Lilla Al-Fadji
Lör 13 maj kl 16:03(58 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".