Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i Kronåsens industriområde med kraftig rökutveckling som följd.
(Publicerat idag kl 15.48)
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.
Ett avsnitt från Meny
Vart tar inälvorna vägen?
Tor 03 dec 2015 kl 10:03
Hur smakar testikel? Meny äter örtpanerad testikel. Och andra inälvsdelikatesser.

Vi äter mer kött än någonsin. Men är det någon som sett inälvorna?

Förr åt vi inälvor också i Sverige. Så är det inte längre.

Så vart tar de vägen? Slängs de eller blir korv?

Och vad har egentligen inälvor från svenska grisar med Kina att göra? Det tar Meny reda på idag.

Vi talar med kötthandlaren, med kunder, med slakterier och hund- och kattmatstillverkaren.

Titti Qvarnström gillar inälvor. Hon har en stjärna i Michelinguiden och är kock på Bloom in the park i Pildammsparken i Malmö. Hon förklarar varför hon gillar inälvor, vad man kan göra med dem, och tillagar dem också så att vi kan få smaka.

Dessutom träffar vi Peter Loewe i Rom som berättar om en inälvsdelikatess som varit förbjuden i Italien, men nu åter blivit tillåten.

Är det dags för inälvornas återkomst?

Programmet tillhör kategorin: Livsstil
Alla avsnitt från programmet Meny
Meny
Tor 14 sep kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 07 sep kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 31 aug kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 29 jun kl 10:03(30 min)
Meny
Tor 22 jun kl 10:03(30 min)
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".