Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Direktsänd frågetävling om veckans nyheter med Annika Lantz.
Ett avsnitt från Lantzkampen
Marianne Hasslow, Camilla Kvartoft, Anders G Carlsson och Johar Bendjelloul
Fre 25 dec 2015 kl 18:15
Annika Lantz bjuder på jultabberas med Marianne Hasslow, Camilla Kvartoft, Anders G Carlsson, Johar Bendjelloul och Sara Lövestam.

På juldagen är det äntligen dags att länsa nyhetsklipp-förråden på Lantzkampen-redaktionen. Allt som finns kvar av "Hur slutar det" och "Vilket ord saknas" ska användas upp i sann återvinningsanda. Och när det är tabberas på alla fat så återstår ändå Kungens jultal som Lantzkampen klipper mitt i en mening och så ska lagen fylla i slutet.

Och hur ska det gå? Kommer den hittills obesegrade duon Marianne Hasslow och Johar Bendjelloul från Ekot att gå hem som segrare igen eller blir SVT-duon Anders G Carlsson och Camilla Kvartoft för svåra?

Knappljuden idag är lånade av SF Film som gett Lantzkampen tillåtelse att använda ljuden. Även Saltkråkan AB har gett sin välsignelse. Ljuden kommer från filmen Nya hyss av Emil i Lönneberga.

Programmet tillhör kategorin: Humor
Alla avsnitt från programmet Lantzkampen

Niklas Strömstedt, Anders G Carlsson, Agneta Karlsson och Anna Charlotta Gunnarson i frågesporten om veckans nyheter med Annika Lantz. Domare: Sara Lövestam.

Vilken vecka vi har haft med #metoo, finskt jubileum och Nobelfest i antågande. Margit Silberstein, Willy Silberstein, Jack Werner och Ingrid Carlberg frågesportar i veckans nyheter med Annika Lantz.

Vilken vecka vi har haft med #metoo, prinsdop och ännu en raketuppskjutning från Nordkorea. Parisa Amiri, Henrik Torehammar, Helle Klein och Karin Lennmor frågesportar hos Annika Lantz.

Vilken vecka vi har haft med snökaos i norr, bröllopsjubileum i London, #metoo, Svenska akademien och kulturprofilen. Tävlar gör: Tara Moshizi, Tove Meyer, Anders G Carlsson och Johannes Klenell!

Vilken vecka vi har haft med klimatmöte i Bonn, #metoo i hela världen och herrlandslaget klart för fotbolls-VM. Med Jenny Strömstedt, Henrik Johnsson, Isobel Hadley-Kamptz och Kristoffer Triumf.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".